Yaskawa opent productievestiging in Slovenië

0

Manfred Stern, President en CEO van Yaskawa Europe GmbH

Yaskawa aandrijftechnologie wordt ‘Made in Europe’, aldus Manfred Stern, President en CEO van Yaskawa Europe GmbH. Na de bouw van de eerste Europese robotfabriek in Ko?evje, Slovenië, volgt een verdere uitbreidingsstrategie van Yaskawa in Europa. Het bedrijf is van plan meer nieuwe faciliteiten in Slovenië te bouwen voor de productie van frequentieregelaars, servoaandrijvingen en servomotoren.

De eerste Motoman-robots die volledig in Europa worden geproduceerd, zijn klaar om tegen eind 2018 in Ko?evje van de productielijn te rollen. Nu bouwt Yaskawa verdere productievestigingen in Slovenië om aan de groeiende vraag naar aandrijftechnologie te voldoen. De nieuwe productiefaciliteiten voor de productie van frequentieregelaars, servoaandrijvingen en servomotoren zullen in de buurt van de bestaande robotfabriek worden gebouwd.

‘Door onze productiecapaciteit uit te breiden, kunnen we de supply chain verder verbeteren, onze doorlooptijden verkorten en de service voor onze Europese klanten verbeteren’, legt Manfred Stern uit. Hij voegde eraan toe dat ‘de Cumbernauld-fabriek (Schotland) van Yaskawa voor servoaandrijvingen en omvormers op het huidige gebruiksniveau blijft werken en nog steeds een essentieel onderdeel is van de productie-voetafdruk van Yaskawa die nodig is om de groeiende vraag naar aandrijfproducten van Yaskawa te ondersteunen in Europa’.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.