WBM ontvangt subsidie voor ontwikkeling van Leerhuis

0

Het door WBM ontwikkelde leerhuis is geselecteerd voor een subsidie van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze subsidie – met de naam MKB!idee – is bedoeld voor ondernemers die een goed idee hebben om de ontwikkeling van werknemers te stimuleren. WBM is er trots op dat zij één van de bedrijven zijn dat deze financiële impuls mocht ontvangen!

Opleidingscoördinator Marianne Mosselman en managing director Hermen Bos met de cheque van MKB!idee.

WBM heeft een groot aantal medewerkers met veel ervaring. De kennis van deze medewerkers van onder meer complex zetwerk was nog onvoldoende geborgd. Daardoor kon de jongere garde hun bekwaamheid nog niet op een gestructureerde en gedegen manier vergroten.

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Veelzijdig leerhuis
WBM heeft hiervoor leertrajecten met de bijbehorende leermiddelen opgezet. Het doel was leermiddelen op te zetten die zich richten op het werkplekleren en het ontwikkelen van de medewerkers. Om het werkplekleren te begeleiden maakt WBM gebruik van praktijkleermeesters. Daarnaast is er gewerkt aan een Training on the job boek; een handleiding waar per module is vastgelegd wat de medewerker in training moet kennen en kunnen. Meer over deze aanpak is te lezen in het nieuwsbericht met onze collega Marianne Mosselman en extern opleidingskundige Kay Jacobs.

De uitreiking van de subsidie van ruim 111.000 euro vond online plaats door staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) en demissionair minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).

 

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.