Viro helpt Wavin bij keuze van fabriekslogistieke investeringen.

0

De industrie kent investeringstrajecten in tal van soorten en maten. Investeringen in capaciteitsverhoging, in verbetering van de efficiency, in verduurzaming of bijvoorbeeld in het kader van MVO maatregelen. Industriële organisaties zijn doorgaans lean en efficiënt ingericht op het draaien van productie. De invulling, de technische uitvoering en het managen van investeringstrajecten behoren dan niet altijd tot de core business. Zulke trajecten vragen dan al snel om tijdelijke versterking van de eigen organisatie met gerichte kennis en vaardigheden. En dat is precies waar VIRO kan helpen: met het van A tot Z ondersteunen van de klant om zijn investeringsprojecten beheerst, onderbouwd en doortastend doorgevoerd te krijgen.

Simulatieconsultancyteam

De klant meetbare bewijsvoering aanreiken. Dat is in de kern wat het simulatie consultancyteam van internationaal ingenieursbureau VIRO doet. Bewijzen dat een bepaald fabriekslogistiek investeringsconcept de beste keuze is, rekening houdend met alle doelstellingen en randvoorwaarden die de klant stelt.

WAVIN

Jan Maarten Kolenbrander is Site Manager van Wavin in Hardenberg: “VIRO heeft op een prettige manier overgenomen hoe wij onze projecten runnen.  Ze zijn enorm vakkundig en heel breed georiënteerd. Het AGV project hebben zij vlekkeloos uitgevoerd. Het grootste risico bij investeringstrajecten  is dat ze uit de hand lopen, groter worden en langer duren dan gepland. Dan ben je al een deel van de beoogde besparingen kwijt. VIRO heeft zich perfect aan de tijdlijn gehouden. Daar zijn we erg tevreden over.”

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.