VersaSense haalt € 1 miljoen op om wereldwijde commerciële activiteiten uit te breiden

0

VersaSense ontwikkelaar van oplossing voor het internet der dingen. Met hun tool kan elke industriële machine aansluiten op het internet, in een handomdraai en zonder specifieke IT-kennis. Met een miljoen euro groeikapitaal wil VersaSense nu internationaal doorbreken in de groeiende markt van Internet of Things.

VeraSense kondigde vandaag de voltooiing aan van een financieringsronde met het Gemma Frisius Fonds, waardoor het totale bedrag van de tot nu toe aangetrokken fondsen meer dan € 1 miljoen zal bedragen. VersaSense zal de opbrengst van deze investering gebruiken om haar wereldwijde commerciële activiteiten uit te breiden.

“De VersaSense IoT Fabric biedt de connectiviteit van asset-to-analytics die cruciaal is voor het realiseren van de visie van Industry 4.0”, zei Dr. Nelson Matthys, CEO van VersaSense. “Door duizenden sensortypes te ondersteunen en verbinding te maken met alle grote IoT-analyseplatforms, stellen we onze klanten in staat om IoT hun bedrijf binnen enkele dagen mogelijk te maken.”

 

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.