Verbreding assortiment aanleiding voor naamsverandering SMC Pneumatics naar SMC Nederland

0

Met ingang van 1 januari 2019 verandert de bedrijfsnaam van SMC Pneumatics BV in SMC Nederland BV. De oorsprong van de Japanse onderneming SMC ligt in pneumatische componenten en systemen. Enkele jaren na de oprichting in 1959 is SMC zich hierin gaan specialiseren. Met het brede assortiment pneumatiek is SMC wereldwijd uitgegroeid tot marktleider. Vandaar dat in veel landen ‘Pneumatics’ in de bedrijfsnaam werd opgenomen. Hoewel pneumatiek nog steeds tot het kernassortiment behoort, heeft SMC ook andere industriële producten ontwikkeld om te voorzien in de automatiseringswensen van haar klanten. Voorbeelden zijn elektrische aandrijvingen, vacuümtechniek, sensoren, apparatuur voor temperatuurregeling en ionizers om statische lading te verwijderen.

Internationaal en onderscheidend
SMC is in 83 landen actief met in totaal ruim 19.000 medewerkers. Productie vindt plaats op 36 locaties. Voor de Europese markt werd zes jaar geleden een fabriek in Tsjechië geopend. Het aanbod is ongekend groot voor een industriële onderneming. SMC ontwikkelt, produceert en levert automatiseringsproducten die technologisch het verschil maken én aansluiten op een visie die wij delen met onze klanten: beter, efficiënter en duurzamer produceren.

Website en e-mail
Met de naamswijziging verandert ook het website-adres: www.smcpneumatics.nl wijzigt in www.smc.nl. In de e-mail adressen verandert alleen de domeinnaam (smc.nl). De tenaamstelling voor het @ teken wijzigt niet.

Meer over de portfolio-ontwikkeling bij SMC in komend uitgave van Link Magazine die op 18 december verschijnt

 

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.