Vanderlande presenteert evoluties voor omni-channel warehouses bij LogiMAT

0

Vanderlande zal haar nieuwe generatie schaalbare oplossingen voor de mode-, voedsel- en algemene merchandise-markten presenteren op LogiMAT 2019. De evoluties van het bedrijf zijn specifiek ontworpen om de uitdagingen aan te gaan waarmee e-commerce en omni-channel warehouses worden geconfronteerd.
 
Bezoekers van LogiMAT zullen meer te weten komen over de nieuwste versie van ADAPTO van Vanderlande. Dit 3D geautomatiseerde opslag- en ophaalsysteem (AS / RS), met ingebouwde sorteer- en sequentiemogelijkheden, is een belangrijk aspect van de FASTPICK- en STOREPICK-evoluties van Vanderlande. Daarnaast toont Vanderlande ‘bin-to-bin’- en’ bin-to-belt’-artikelpicking op LogiMAT, evenals Smart Item Robotics (SIR). Dit laatste is een geautomatiseerde artikelopzoekoplossing met laag risico op basis van een collaboratieve robot (of ‘cobot’) die veilig kan samenwerken met operators. Deze nieuwe cobot verwerkt dynamische productreeksen zonder SKU-onderwijs.
 
‘We kijken er erg naar uit om onze nieuwste ontwikkelingen bij LogiMAT te presenteren’, zegt Vanderlande’s Terry Verkuijlen, Executive Vice President Warehousing and Parcel. ‘Om onze klanten te helpen uitdagingen zoals nauwkeurigheid en flexibiliteit aan te gaan gedurende het hele bestel- en leveringsproces, zijn de evoluties van Vanderlande flexibel in ontwerp, kunnen ze naar behoefte worden opgeschaald en de gebruikerservaring verbeteren. Ze faciliteren een efficiënte afhandeling van bestellingen en verwerken van retouren, hogere doorvoersnelheden en kortere doorlooptijden. De evoluties zijn ook een ideale oplossing voor markten die lijden aan toenemende schaarste van arbeidskrachten. Uiteindelijk willen we het leven voor hen gemakkelijker maken en onze exposities op LogiMAT illustreren dat doel. ‘
 
Vanderlande zal aanwezig zijn op stand 1J21 in hal 1 op LogiMAT, 19-21 februari 2019, Handelsbeurscentrum van Stuttgart. Vanderlande zal ook samen exposeren met zusterbedrijf Toyota Material Handling Germany in hal 2 – stand A05 – waar de TRAYSORTER, een oplossing voor het sorteren van flexibiliteit, zal worden tentoongesteld.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.