Uitnodiging: Donderdag 6 december 2018 het Machinebouw event

0

Het is bijna zover, nog één week te gaan voordat het Machinebouw event van start gaat. Op donderdag 6 december 2018 komt een sterk netwerk van machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven samen in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

Giel Bakker van MOBA Group opent de dag met een presentatie over diverse (product)ontwikkelingen bij deze toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Daarna spreekt Gerbert Smits van 10XL over ‘hybride productie’ en de (on)mogelijkheden van 3D-printing, juist in combinatie met freestechnieken. Een innovatieve afsluiter over de engineering van de “paprika-pluk-robot” vanuit de Universiteit Wageningen maakt het programma compleet.

Er is een uitgebreide kennismarkt met 42 exposanten waar u in contact kunt komen met elektrische, mechanische en software experts. Kom om te netwerken of stel uw vraagstukken voor. Door de dag zijn er 28 afwisselende parallelle lezingen over machine vision, IO-link integratie, data analytics, IoT-cloud diensten, smart customization, motion control en machineveiligheid waardoor u zeker met nieuwe ideeën naar huis gaat.
Bezoekt u ook het Machinebouw event 2018? Via deze link kunt u zich als machinebouwer, industrieel eindgebruiker of system integrator kosteloos registreren.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.