TU/e lanceert Strategie 2030.

0

Hoe ziet de wereld eruit voor de TU/e in 2030? De universiteit heeft dit het afgelopen jaar onderzocht en presenteert vandaag het resultaat van deze ‘TU/expedition 2030’. Met de Strategie 2030 bereidt de TU/e zich optimaal voor op de maatschappelijke vraagstukken van de toekomst. 

Het afgelopen jaar onderzocht TU/e hoe de wereld er uit zal zien voor de universiteit in 2030. Hoe gaan de industrie en de samenleving zich verder ontwikkelen? Wat voor type studenten willen dan onderwijs op de TU/e volgen? Op welke onderzoeksgebieden van de TU/e moeten zwaartepunten liggen? Het College van Bestuur heeft deze TU/expedition 2030 ondernomen samen met medewerkers, externe deskundigen en andere geïnteresseerden.

In Strategie 2030 is de visie van de TU/e op de universiteit van de toekomst weergegeven en de focus die de TU/e daarin voor haarzelf aanbrengt. Wat dit betekent voor het onderwijs en onderzoek van de TU/e is in het document uiteengezet. Ook is ingegaan op de impact die de TU/e wil hebben met haar onderzoek en wat dit betekent voor samenwerking met de industrie en maatschappij.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.