TMC introduceert werkondernemenschap van uit Montreal voor Canada en Noord Amerika.

0

De eerste stappen voor het openen van een nieuw TMC kantoor in Canada zijn gezet. In Fernando Ledesma hebben we een geschikte kandidaat gevonden om ons merk en onze filosofie te vertegenwoordigen en uit te bouwen als CEO van TMC Noord-Amerika. “Fernando is een echte ervaren business manager met een ondernemende instelling en veel ervaring in de tech sector. Bovendien is hij zeer goed gevestigd in de regio. Dit maakt hem de juiste man voor onze groeiplannen”, aldus Thijs Manders, CEO en oprichter van TMC Group. Ledesma was hiervoor CEO Noord Amerika voor AKKA Group, een internationale consultancy organisatie op het gebied van engineering en technologie en Europees leider in de mobility sector.

Thijs Manders. Foto: Aad Hoogendoorn

Uitbreiden in Noord-Amerika is onderdeel van de internationale groeistrategie van TMC. Een kantoor in Montreal openen is een weloverwogen beslissing. “Montreal is slechts zeven uur vliegen vanaf Amsterdam. Maar wat nog belangrijker is, is dat het in Canada eenvoudiger is om werkvergunningen te krijgen voor de internationale technische professionals om bij Canadese en Amerikaanse tech bedrijven aan de slag te kunnen”, legt Manders uit. “Nu we een geschikt kantoor gevonden hebben, kunnen we gaan bouwen aan een sterke en stabiele basis. We zijn ervan overtuigd dat we met ons unieke model van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de luchtvaart- en transportindustrie aan die kant van de wereld bij bijvoorbeeld bedrijven als Bombardier en Pratt & Whitney.”

Op dit moment zijn we druk bezig alle officiële zaken op orde te krijgen en de eerste professionals aan te trekken. Het doel is dat er binnen het eerste jaar rond de dertig professionals aan de slag zullen zijn. “Uiteindelijk willen we dat TMC Noord-Amerika de thuisbasis wordt voor ruim 200 high tech Employeneurs, zoals wij ze noemen. Ons unieke model heeft zichzelf bewezen. Op dit moment werken er ruim 1200 mensen voor TMC. Niet alleen omdat we hen de mogelijkheid bieden hun kennis en expertise in te zetten bij leading high tech bedrijven. TMC bij TMC ben je zelf de regisseur van je eigen carrière. Wij bieden je training, coaching en aan omgeving waarin je geïnspireerd wordt en kan leren van collega’s en externe professional. Dit is wat mensen aantrek en hen waardevolle krachten maakt voor bedrijven voor wie innovatie kracht en continuïteit van groot belang zijn.”

Met de opening van het Canadese kantoor is TMC nu in acht landen vertegenwoordigd. Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden in Europa, Dubai in het Midden-Oosten en nu Canada in Noord-Amerika.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.