Directiewisseling bij Van Meeuwen Industries BV

0

Per 1 januari 2018 volgt Rogier van Meeuwen (33) zijn vader Frank van Meeuwen (67) op als Managing Director van Van Meeuwen Industries BV en de aan haar gelieerde ondernemingen in Nederland. Rogier neemt ook de verantwoordelijkheden over als formeel Zaakvoerder en Bestuurder van de Belgische entiteiten die zijn gevestigd in Antwerpen.

Van Meeuwen bestaat sinds 1934 en Frank van Meeuwen heeft er als Managing Director meer dan 40 jaar leiding gegeven en daarmee voor groei en continuïteit gezorgd met een prachtig familiebedrijf als resultaat. Frank blijft vanaf januari actief als Voorzitter Raad van Advies. Rogier werkt sinds 2010 bij Van Meeuwen, kent het bedrijf door en door en wordt de 3e generatie als leidinggevende van de specialist in hoogwaardige smeermiddelen, smeertechnisch onderhoud en oppervlakte-actieve chemicals die productieprocessen en eindproducten optimaliseren.

Met de directiewisseling zullen er geen wezenlijke veranderingen worden doorgevoerd in de strategie van de ondernemingen. De focus blijft gericht op het versterken en uitbreiden van de marktpositie en de samenwerking met klanten, partners en leveranciers. Met als doel en toegevoegde waarde het leveren van innovatieve maatoplossingen in combinatie met het verhogen van de kwaliteit, (voedsel-)veiligheid, continuïteit en efficiency in productieprocessen en eindproducten.

Rogier: “Ik ben trots op wat mijn vader met onze medewerkers heeft opgebouwd en ik kijk er enorm naar uit om met ons hele team Van Meeuwen naar het 100-jarig bestaan te leiden.”

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.