‘Robots in de modder’ | Landmacht zoekt partners voor Robotica en AI

0

Defensie wil graag leren van de toepassingen, kennis en mogelijkheden uit de industrie op het gebied van robotica en AI. Aanleiding hiervoor is de toekomstvisie die de Landmacht afgelopen november heeft gepresenteerd.

De unit Robots and Autonomous Systems (onderdeel van de Landmacht) nodigt daarom de deelnemers van Holland Robotics en het High Tech Software Competence Centeruit voor een bijeenkomst om samen te kijken naar mogelijkheden van samenwerking tussen defensie en de hightechindustrie op het gebied van robotica en Table AI.

Toekomstvisie Landmacht

Hoogwaardige technologie, vernieuwende operationele concepten en de onmisbare mens. Dat zijn de beslissende elementen volgens aan de Commandant der Strijdkrachten luitenant-admiraal Bauer, gepresenteerde toekomstvisie van de Koninklijke Landmacht.

De unit Robots and Autonomous Systems afgekort RAS is een van de onderdelen van de Landmacht en is gevestigd in de Brainport Regio. De RAS houd zich voornamelijk bezig met Robotica en AI en dat vanuit de basis in Oirschot.

Tijdens de bijeenkomst zal Stafofficier Landoptreden van het Ministerie van Defensie, Sjoerd Mevissen, vertellen over de unit RAS en haar ambitie. Naar aanleiding van deze bijeenkomst kan een vervolg plaatsvinden met een geselecteerde delegatie, om een verdieping te realiseren en mogelijk te komen tot samenwerking.

Deelname is kostenloos voor de leden van Holland Robotics en het High Tech Software Competence Center mits u zich registreert via het aanmeldformulier


Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.