PP4CE haalt eerste opdracht binnen uit Silicon Valley

0

Deze week heeft Brecon International met haar PP4CE organisatie een mooie opdracht gekregen. Samen met haar HVAC partner Stulz, uit het Duitse Hamburg, gaat men een cleanroom realiseren in Silicon Valley, USA.

Men verwacht een kwalificatie en complete oplevering van de cleanroom in Maart 2019. Het betreft in dit geval een kleinere unit van ca. 350 m2, ISO 14644 klasse 7, gebouwd op een bestaande locatie van de opdrachtgever, actief in de micro-electronica markt, welke vooralsnog niet genoemd wenst te worden.

De directie van Brecon International is uiteraard zeer enthousiast over de geboekte resultaten in de opstartperiode van de internationale alliantie PP4CE. Verschillende partners zullen ook in de VS hun diensten en/of producten kunnen leveren of installeren.

Brecon Cleanroom Systems B.V. is de initiatiefnemer van het PP4C-concept, dat een succes is in Nederland. Het creëren van een strategische alliantie van gespecialiseerde bedrijven in een specifiek marktsegment is vrij innovatief. Samen ontwerpen, bouwen en onderhouden de PP4C-partners werkplekken voor de verschillende industriële sectoren waarin besmettingscontrole vereist is, zoals Hygenic Food Production-gebieden en cleanroomtechnologie. Partner van Brecon is Stultz GmbH

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.