Vacature technisch-commercieel medewerker binnendienst bij Pepperl+Fuchs

0

Overal om ons heen zijn sensoren. En er komen steeds méér toepassingen. Sensoren hebben de eigenschap dat ze een gigantische hoeveelheid aan data kunnen genereren en daar is sector-breed steeds meer vraag naar. De door Pepperl+Fuchs gefabriceerde industriële sensoren worden op dit moment al heel breed ingezet: onder andere in de automotive-industrie, agrarische sector en chemische en petrochemische industrie. We zijn constant in beweging en denken met klanten mee over nieuwe toepassingen om hun uitdagingen aan te pakken.

Vacature technisch-commercieel medewerker binnendienst bij Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs is op zoek naar een technisch-commercieel medewerker binnendienst voor het kantoor in Den Bosch. Dagelijks bied je directe commerciële en technische ondersteuning aan de accountmanagers in de buitendienst. Het team bestaat op dit moment uit zeven personen.

De functie
Het betreft een veelzijdige functie waarbij je naast je collega’s van de buitendienst ook klanten en prospects adviseert over technische oplossingen zodat zij tot de juiste productkeuze komen. De verhouding techniek/commercie in deze functie is circa 60/40.

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het:

 • voeren van commerciële gesprekken (telefoon of mail)
 • opstellen en opvolgen van offertes
 • aannemen en verwerken van orders i.s.m. de orderadministratie
 • opvolgen en begeleiden van projecten
 • uitwerken van rapportages van de buitendienst-collega’s
 • regelmatig overleg voeren met collega’s van het hoofdkantoor
 • actief zoeken naar nieuwe projecten en mogelijkheden om verkopen te realiseren
 • (mede) opvolgen van marketingactiviteiten

  Marcel Tibosch, Sales Manager Nederland via 073-7507107.

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde MBO+ technische opleiding richting Electrotechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar
 • Minimaal twee jaar commerciële ervaring in een industriële omgeving
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in verband met internationale contacten
 • Bij voorkeur woonachtig in een straal van 40 km. rondom Den Bosch

Wat biedt Pepperl+Fuchs?
Een stabiele functie in een professionele, innovatieve omgeving met kwalitatief hoogwaardige producten. Je werkt in een informeel team, waar je eigen ontwikkeling door middel van training en opleiding wordt gestimuleerd. Pepperl+Fuchs biedt een substantiële bonusregeling die afhankelijk is van het verkoopresultaat. Je salaris wordt aangevuld met een goede pensioenregeling en 40 vakantie- /ADV-dagen. Een reiskosten- of openbaar vervoervergoeding behoort tot het standaardpakket.

Reageren?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Marcel Tibosch, Sales Manager Nederland via 073-7507107. Je sollicitatie mag je versturen via onderstaande link: https://pepperl-fuchs.tool2match.nl/jobsite/5/apply?utm_source=Pepperl+Fuchs

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.