Op 25 juni vertelt Therese van Vinken van Cerescon over haar ervaringen met EU SME instrument subsidieregeling.

0

Op 25 juni, tussen 14.00 en 16.30 uur organiseert InnoVisser i.s.m. RVO en de High Tech Campus een (gratis) voorlichtingsmiddag over de EU SME instrument subsidieregeling. Deze meeting is gratis, echter vooraanmelding is verplicht ivm de benodigde zaalcapaciteit. Aanmelden kan via eenvoudig online via deze link naar het TIKCIT platform. Meer informatie over deze bijeenkomst is verkrijgbaar bij  peter@innovisser.nl

Peter Visser

EU SME instrument subsidie
Het SME instrument is een subsidieregeling van de EU voor ambitieuze high-tech MKB bedrijven die Europees willen uitgroeien. Doel van deze bijeenkomst in inzicht te geven naar welke MKB bedrijven de Europese Commissie op zoek is en hoe deze subsidie werkt. Veel bedrijven in de Brainport regio  (zoals  IbisPower, Heliox, Memo Healthcare, EffectPhotonics, MegaInliner, Anteryon en Beltech) hebben al een succesvolle aanvraag in deze regeling ingediend.

Het SME instrument ondersteunt bedrijven financieel bij de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en het verkennen van nieuwe markten.  Zo kan in Phase 1 voor marktonderzoek 50.000 euro en in Phase 2 voor marktintroductie zelfs tot 2.5 mio euro subsidie verkregen worden.

High Tech Campus
Deze bijeenkomst zal in het Conferentiecentrum van de High Tech Campus Eindhoven georganiseerd worden tussen 14.00 en 16.30 uur. Elke van de Graaf van RVO zal deze interessante regeling en de 2018 vernieuwingen toelichten. Daarnaast zal Therese van Vinken van Cerescon uit Heeze komen vertellen over haar ervaringen met deze subsidieregeling.

Masterclass proposal schrijven
Na afloop van deze info-middag is er de mogelijkheid tot inschrijving voor een Masterclass SME instrument proposal schrijven, welke door InnoVisser in juli en september georganiseerd wordt. Deze masterclass is daarmee een prima voorbereiding op de eerst volgende deadlines van het SME instrument in september en oktober van dit jaar. Eerdere schrijfklassen hebben succesvolle projecten opgeleverd.

U kunt zich nog voor beide evenementen opgeven.

Aanmelding voor infomiddag 25 juni 2018

Aanmelding voor MasterClass (enkel voor bedrijven)  per email aan peter@innovisser.nl

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.