Murrelektronik ontwikkelt in samenwerking met het Radius College de cursus: “Decentrale IP67 installatietechniek” voor jong talent.

0

Murrelektronik heeft in samenwerking met het Radius College in Breda een scholingsprogramma laten ontwikkelen over “Decentrale IP67 Installatietechniek”. Dit programma wordt bij scholen / opleidingsinstituten aangeboden om leerlingen / cursisten bekend en vertrouwd te maken  met alle voordelen en mogelijkheden die decentrale IP67 IO-veldbus techniek biedt.

Naast een uitgebreid cursus document is een praktische opstelling ontworpen waarmee de cursist zelf aan de slag kan. Aan het einde van de opdracht beschikt de cursist over de basis kennis om IP67 IO-veldbus techniek in het veld te herkennen, aan te sluiten en ermee te werken.

Naast bovengenoemde opleidingsinstellingen is de cursus ook uitermate geschikt voor bedrijven om medewerkers intern te scholen en vertrouwd te laten worden met deze moderne installatietechnieken. Op verzoek wordt door Murrelektronik een opmaat gemaakt seminar bij bedrijven gehouden volledig toegespitst op de machines/installaties die door het bedrijf gebouwd en ontwikkeld worden.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.