Marvo Technologies neemt langdraai-activiteiten Gorree in Vorm over.

0

Het afgelopen halfjaar is de economie in een stroomversnelling gekomen. Voor bedrijven is het lastig om personeel te vinden en  sommige bedrijven hebben het zo druk gekregen dat zij voor lastige keuzes komen te staan. Het zijn deze factoren die Herman Gorree, van Gorree in Vorm, hebben doen besluiten om de langdraai-activiteiten per 1 juni 2018 aan Marvo Technologies in Tilburg over te dragen.

Ronald van Uffelen, directeur-eigenaar van Marvo

Herman Gorree, DGA van Gorree in Vorm

Niet verzuimd om te investeren in een relatief jong personeelsbestand en machinepark

Herman heeft gezocht naar een organisatie met zeer ruime ervaring met langdraaien, vakbekwame medewerkers en een goede reputatie. Op de ESEF2018 raakte hij in gesprek met Ronald van Uffelen, directeur-eigenaar van Marvo. Herman raakte ervan overtuigd dat Marvo voldoet aan het profiel dat hij in zijn hoofd had. Met meer dan 70 jaar ervaring in langdraaien, beschikt Marvo toch over een relatief jong personeelsbestand en machinepark, omdat niet verzuimd is daarin te investeren.

Marvo is gewend om in te spelen op wensen van MKB-klanten, maar zij maakt ook onderdelen voor veeleisende klanten zoals KTM, ASML en Thales. Marvo is ISO9001:2015 gecertificeerd door Lloyds en vertrouwd met  diverse kwaliteitsthema’s.

Geruisloze overgang langdraai-activiteiten

Herman en Ronald zullen alles in het werk stellen om de overgang van de langdraai-activiteiten voor de klanten zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.