KTR heeft een nieuwe koelerproductie fabriek geopend in Jiaxing / China.

0

KTR heeft een nieuwe koelerproductie fabriek geopend in Jiaxing / China. Vanaf begin 2019 worden daar koelers voor mobiele machines en olie / luchtkoelers voor stationaire hydraulica geproduceerd.

Nicola Warning ceo: KTR

De fabricage van de eerste prototypen in de nieuwe productiehal over een oppervlak van circa. 9.000 m² in Jiaxing, ongeveer 100 kilometer ten zuidwesten van Shanghai, startte in oktober 2018. De verwerking van ongeveer 200 ton aluminium per maand tot hoogwaardige koelsystemen wordt gebruikt als multimedia-koelers in bouw- en landbouwmachines of olie ,/ luchtkoelers in stationaire hydrauliek is gepland. Daartoe heeft KTR geïnvesteerd in ultramoderne machines.

Nicola Warning, CEO van KTR: “We zullen in staat zijn om zelfs kleine batches te produceren via sterk geautomatiseerde processen en op een consistent hoog kwaliteitsniveau in deze fabriek.” Een voorwaarde is de nauwe samenwerking van ontwerpingenieurs en ontwikkelaars op het hoofdkantoor van KTR met de productiespecialisten in Jiaxing. “De engineering van de krachtige koelers vindt nu net als voorheen plaats in Rheine – zowel voor klant specifieke als voor standaardoplossingen”, waarschuwt Warning en vult aan: “Productie vindt uitsluitend plaats in Jiaxing.”

De nieuwe koelers fabriek is de bevestiging van het uitbreidingsbeleid in China waaraan KTR zich heeft gecommitteerd. Pas in 2016 startte de nieuwe fabriek voor koppelingen en remmen in Jiaxing. Het oppervlak van in totaal 30.000 vierkante meter combineert met name productie, assemblage en logistiek, evenals R & D-prestaties voor geselecteerde productsegmenten: “We zijn van plan Jiaxing te vestigen als een locatie voor productie en logistiek om heel Oost- en Zuid-Europa te bevoorraden. Oost-Azië met op maat gemaakte aandrijfoplossingen van deze site “, legt de CEO van KTR uit.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.