Ketenintegratie maakindustrie centraal op Business Software Event 2019

0

Het Business Software Event vindt dit jaar plaats op 20 juni op de nieuwe locatie van Mikrocentrum, Run 1115 in Veldhoven. Deze editie staat in het teken van ‘Businesssoftware voor de maakindustrie – uw bedrijfsproces stap voor stap efficiënter ingericht’. Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van software. Een beursvloer met veertig specialistische bedrijven en een stevig en inspirerend congresprogramma. ‘Het zijn beproefde ingrediënten waarmee Mikrocentrum al menig bezoeker uit diverse vakgebieden op weg heeft geholpen met concrete antwoorden op zijn vragen. Ook zijn tijdens dergelijke evenementen al heel wat duurzame zakenrelaties ontstaan. Het Business Software Event is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk software-event voor de Nederlandse industrie, waar alles van ERP, PDM en PLM tot en met CAD, CAM, MES, WMS en CRM in onderling verband onder één dak te vinden is. Maar ook overkoepelende processen zoals integratie en business intelligence komen aan bod’, aldus eventmanager Timo van Leent.

Op het Business Software Event draait alles om het verkrijgen van inzicht in bedrijfsprocessen, het verbeteren van de business en de softwaretools die hiervoor kunnen worden ingezet. Van Leent: ‘Het event staat voor intensieve interactie tussen experts, vakgenoten, relaties en (collega-)aanbieders. De focus ligt op de succesverhalen van collega-bedrijven: waar liepen zij tegen aan, hoe hebben ze het aangepakt en wat zijn de lessons learned? Dit event, met informatieve presentaties, inspirerende cases en persoonlijke ontmoetingen op de beursvloer, is de gelegenheid bij uitstek voor bewustwording van de kansen die businesssoftware biedt aan de (maak)industrie.’
Het Business Software Event richt zich op de maak- en assemblage-industrie in Nederland en België. Dit betreft klantenorder- en voorraadgestuurde bedrijven in onder meer de automotive, elektronica, machine- en apparatenbouw, metaalbewerking, rubber- en kunststofverwerking en scheepsbouw. Het event bestrijkt een scala aan bedrijfsprocessen: verkopen, ontwerpen, configureren, plannen, inkopen, voorraad houden, maken, assembleren, leveren, service en onderhouden. Bezoekers kunnen zich laten informeren over de optimalisatie van hun software. Daarnaast zijn de laatste ontwikkelingen op automatiseringsgebied te zien. Ook het vertalen van trends zoals smart industry, big data, SaaS/cloudsoftware naar de praktijk komt aan bod. Voor eindgebruikers is het event gratis toegankelijk.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.