Jaarcongres van TValley: Effect van Artificial Intelligence op robotica en op productieprocessen.

0

Artificial Intelligence (AI) is al lang geen toekomstmuziek meer, het verovert de wereld. Van zelfrijdende auto’s tot virtuele assistenten als Siri, Alexa en Facebook. De koplopers in de maakindustrie zijn al volop bezig met de vraag hoe zij kunstmatige intelligentie gebruiken voor het verbeteren van productieprocessen het optimaliseren van beheer en onderhoud. Het jaarcongres van TValley gaat dit jaar over het effect van AI op robotica en sterk geautomatiseerde productieprocessen.

Namens stichting TValley en het Saxion lectoraat Mechatronica nodigen we je van harte uit voor het TValley Jaarcongres op 6 juni 2019 in Enschede. Dit congres staat geheel in het teken van actuele innovaties en ontwikkelingen op het gebied van AI en Robotica en de toepassing ervan binnen de maakindustrie.

Keynote spreker Jim Stolze neemt ons mee in de wereld van AI en heeft tal van inspirerende voorbeelden hoe dit nu al wordt toegepast. Maar het vervangt ook menselijk denken en handelen. Wat blijft er over voor onszelf en onze collega’s?


KEYNOTE SPREKER: JIM STOLZE
Jim Stolze is schrijver en ondernemer. 

Verder gaat ondernemer Nico Nijenhuis in zijn keynote in op het innovatieproces dat hij heeft doorlopen met de Robird: hoe het onderzoeksproject over de Robird is uitgegroeid tot de startup Clear Flight Solutions.

Met dit jaarcongres verbinden we studenten, onderzoekers, experts uit het bedrijfsleven rondom mechatronica, robotica en smart industry om tot nieuwe samenwerkingen én innovaties te komen.

PROGRAMMA

09.30 uur: Ontvangst en inloop
10.00 uur: Welkom door Dirk Bekke – initiatiefnemer TValley
10.05 uur: Keynote spreker – Jim Stolze
10.45 uur: Parallelle sessies – Unmanned Systems en Smart Industrial Systems
12.15 uur: Lunch
13.15 uur: Keynote spreker – Nico Nijenhuis
13.45 uur: Parallelle sessies – Unmanned Systems en Smart Industrial Systems
14.30 uur: Pitches KIVI tijdens middagpauze
15.15 uur: Innovative Brainstorming Workshops
16.15 uur: Afsluiting en uitreiking KIVI prijs
16.30 uur: Borrel

 

AANMELDEN

Wil je bij het TValley Jaarcongres aanwezig zijn? Bestel voor 11 mei a.s. je Early Bird ticket voor maar €49,- (excl. BTW) in plaats van het reguliere tarief van €79,-.
Meld je aan en wees verzekerd van een plekje.

 

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.