Prof. dr. Henry Robben : Hoe scoort uw organisatie in vergelijking met de concurrentie?

0

Interessant toch? Deelnemen aan het onderzoek ‘Competing in Changing Markets’ en er direct zelf wijzer van worden. Want alle deelnemers ontvangen een gratis benchmark (waarde € 2.000,-). Daaruit haalt u direct al nuttige informatie over de concurrentiepositie van uw bedrijf.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door prof. dr. Rudy Moenaert – TiasNimbas Business School – en prof. dr. Henry Robben – Nijenrode Business Universiteit. Dit doen ze al sinds 1999 en geeft zo een mooi beeld over verschuivingen in het concurrentieveld in verschillende sectoren door de jaren heen. 

Super Summer Masterclass

Een extra bonus: STEM Industrial Marketing Centre nodigt deelnemers uit de technische B2B ook uit om (gratis) de presentatie van de resultaten en bevindingen bij te wonen tijdens een Super Masterclass in het najaar. Deelnemers worden hiervoor uitgenodigd als ze hun e-mailadres aan het eind van het onderzoek achterlaten (overigens ook nodig om de benchmark te ontvangen).

Uw hulp is welkom

Om in het najaar ook betrouwbare veschillen over concurrentie in technische B2B en andere sectoren te kunnen melden hebben de onderzoekers echter wel respons nodig van zeker 100 bedrijven uit de maakindustrie. Dat aantal hebben we helaas nog niet bereikt.

Daarom hebben we uw hulp hard nodig. U bewijst de onderzoekers, STEM en ook uzelf een goede dienst door deel te nemen aan dit onderzoek. Het kost circa 20 minuten van uw tijd, en u krijgt daar waardevolle inzichten voor terug. Deelnemen kan tot en met vrijdag 1 juni.

Ga hier direct naar het onderzoek: http://ccm.signage4u.nl

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.