Federatie dun en plaat organiseert op 14 maart 2019: “De papierloze plaatwerkfabriek “ .

0

Traditioneel wordt er, om alle medewerkers in een fabriek goed te informeren, veel informatie op papier gezet en vervolgens verspreid. Ondanks dat deze manier van werken zich decennialang heeft bewezen, zijn er nu andere manieren om iedereen goed en eenduidig te informeren. De papieren informatiestromen worden dan ook steeds vaker vervangen door digitale informatiestromen.


Kijken we naar de interne processen dan zijn er een aantal die zich met name lenen voor digitalisering. Hierbij kunt u denken aan planning, werkvoorbereiding, tekeningen en werkinstructies, calculaties, etc. Om u inzicht te geven in de huidige mogelijkheden om bedrijfsprocessen te digitaliseren organiseert Teqnow in samenwerking met Federatie Metaalplaat (FDP) de bijeenkomst.

De papierloze fabriek
Tijdens de bijeenkomst krijgt u inzicht in de diverse mogelijkheden om te komen tot een papierloze fabriek. Daarbij is papierloos worden niet het doel, maar het gevolg van efficiënter en effectiever organiseren van de diverse bedrijfsprocessen.

Arnold Hofmeijer, GS Metaal.

Programma:

13.00 – 13.30 uur Inloop
13.30 – 13.45 uur Welkom en introductie, Jo van de Put, Teqnow
13.45 – 14.45 uur Hoe lees je een digitaal model met alle priductinformatie
en gebruik je dat in de werkomgeving? Leo Broers, ASML
14.45 – 15.30 uur De weg naar papierloos plaatbewerken Arnold Hofmeijer, GS Metaal
15.30 – 16.00 uur Pauze
16.00 – 16.45 uur Praktijkcase (spreker volgt)
16.45 – 17.30 uur Praktijkcase (spreker volgt)
17.30 – 17.35 uur Afsluiting
17.35 – 18.00 uur Netwerkborrel

Leo Broers,
Project Manager – Implementation of Model Based Definition at Asml Netherlands B.V.

Kosten
Aan deze bijeenkomst zijn voor FDP en Teqnow deelnemers geen kosten verbonden. Aanmelden via info@fdp.nl Let op; Als uw deelname door ons is bevestigd, dan rekenen we op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl. Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van €50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden. Locatie FDP – Kon. Metaaluniegebouw te (Einsteinbaan 1) Nieuwegein

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.