Efficiënter en effectiever innoveren is te leren – proefcollege 31 oktober

0

Efficiënter en effectiever innoveren is inderdaad te leren tijdens onze opleidingen tot gecertificeerd New Product Development Professional. De start van een nieuwe cyclus staat gepland op dinsdag 27 november 2018. Maar je kunt al eerder meer hierover te weten komen tijdens dit proefcollege.

Proefcollege
Tijdens dit proefcollege gaan we in op het toenemende belang van het goed managen van innovatie projecten. De sleutel tot efficiënter en effectiever innoveren. En hoe je hier met een solide stage-gate proces als innovatie-manager een bijdrage aan kunt leveren. Maar ook zaken als portfolio management, het meetbaar maken van innovatie en natuurlijk het belang van een goede voorbereiding op het launch-moment komen aan de orde tijdens dit proefcollege.

Programma
15.00 – 15.30 uur – Inloop
15.30 – 17.30 uur – Proefcollege New Product Development Professional
17.30 – 18.00 uur – Napraten

Aan het eind van deze meeting is er ook voldoende gelegenheid om van gedachte te wisselen over de aansluiting van deze opleiding bij jouw dagelijkse praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Locatie
We organiseren dit proefcollege in samenwerking met Link Magazine in de Ginkelse Hoeve te Drunen (adresgegevens ontvang je na aanmelding).

Deelnemen?
Deelnemen is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.