DISCA’18 op 21 november 2018

0

Industriële topondernemers zullen weer voor een interview op het scherp van de snede aanschuiven tijdens het seminar van de zeventiende editie van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards op 21 november. Thema van de talkshow is ‘Het verleden, heden en de toekomst van de Nederlandse industrie’. Aansluitend is de uitreiking van de awards voor de best knowledge supplier, best logistics supplier en best customer.

Het onderscheidende van de DISCA-awards is dat een bedrijf zich niet zelf kan nomineren: een nominatie kan alleen worden afgedwongen door zo goed mogelijk samen te werken met de klant/toeleverancier. Bent u heel tevreden over de samenwerking met bepaalde toeleveranciers of klanten, mail de namen van deze bedrijven met de vestigingsplaatsen dan naar: disca@linkmagazine.nl. Deze bedrijven worden vervolgens opgenomen in een zorgvuldige selectieprocedure.

Tijdens DISCA’18 zal ook het 20-jarig bestaan van Link Magazine gevierd worden. Link Magazine organiseert het evenement in samenwerking met ING en ISAH. Het begint woensdag 21 november om 15.00 uur in Boerderij Mereveld in Utrecht.

Aanmelden kan nu al, via  disca@linkmagazine.nl

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.