DISCA 2012 Link’s grote Nederland-gaat-strategisch-sturen talkshow

0

Het belooft een pittig vragenvuur te worden dat Annerie Vreugdenhil en William Smit dit jaar op hun ‘bankzitters’ zullen afvuren. Centraal dit keer de vraag: waar sturen zij eigenlijk op om hun bedrijf naar succes en groei te loodsen?

Annerie Vreugdenhil, directeur Commercial Banking bij ING, zal, samen met William Smit, partner bij PwC Consulting, scherp en gevat de topondernemers op de bank bevragen.

Onder hen Meiny Prins van Priva. Bij het sturen van haar onderneming, die producten en diensten levert op het gebied van klimaatbeheersing voor de bebouwde omgeving en voor de glastuinbouw, koerst zij altijd op het strategische doel van duurzaamheid aan.

Frank Bosveld, directeur van Neopost Technologies, heeft de afgelopen jaren flink aan zijn roer moeten draaien. Zijn bedrijf heeft door de crisis en een aantal structurele ontwikkelingen  in de sector van frankeer- en couverteermachines versneld moeten globaliseren.

Frans Huijbregts, directeur van de Huijbregts Groep, die geur-, kleur- en smaakstoffen mengt, heeft bewezen op koers te liggen. Twintig jaar geleden voorspelde hij dat geschilde aardappelpartjes en geneden kaas de winkelschappen zouden veroveren en tien jaar geleden orakelde hij dat diepvriesproducten het zouden afleggen tegen versproducten uit de koeling. Nu ligt ook zijn accent op duurzaamheid.

Gert Bravenboer, directeur van de divisie Industry Automation & Drive Technologies van Siemens Nederland, stuurt aan op het verbeteren van het imago van de Industriesector bij jongeren en vraagt aandacht voor het belang van innovatie voor de Nederlandse industrie.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.