Design Solutions bestaat 20 jaar, CEO SOLIDWORKS opent nieuw pand

0

Het in 3D CAD software en consultancy gespecialiseerde Design Solutions opende donderdag 15 maart op feestelijke wijze zijn nieuwe pand in Zaltbommel. Gian Paolo Bassi, CEO van SOLIDWORKS wereldwijd, verrichtte de officiële opening door in het bijzijn van de medewerkers van Design Solutions het rode lint door te knippen.

Gian Paolo Bassi, CEO van SOLIDWORKS

De CEO van SOLIDWORKS was vanuit de Verenigde Staten naar Nederland gevlogen voor de opening en een uitgebreid werkbezoek aan een strategische klant van Design Solutions. Een grote eer voor de SOLIDWORKS Elite Reseller, in februari nog winnaar van negen awards tijdens SOLIDWORKS World. De CEO van SOLIDWORKS roemde het Nederlandse bedrijf voor de uitgebreide service die het zijn klanten biedt. Sinds maandag 19 maart helpen de medewerkers hun klanten te innoveren vanuit het nieuwe bedrijfspand.

anaging Director Arnaud Kooij

De verhuizing is onderdeel van de groeistrategie van Design Solutions en zusterbedrijven Layertec en Simuleon, die samen de Dimensions Group vormen. Managing Director Arnaud Kooij: “Het klantenbestand van Design Solutions is de laatste jaren flink gegroeid in Nederland en België. Naast het aantal softwarelicenties en de operationele ondersteuning die we bieden, stijgt ook de vraag naar consultancy en trainingen. Bovendien kunnen we samen met de twee zusterbedrijven ook in de breedte voldoen aan klantwensen. We ontwikkelen ons zo snel dat we uit ons pand zijn gegroeid. Op de nieuwe locatie kunnen we klanten nog beter bedienen.”

Het nieuwe bedrijfspand beschikt over trainings- en conferentieruimten voor groepen tot 40 personen en ligt centraal in Nederland. Klanten uit met name de maakindustrie kunnen er terecht voor trainingen, workshops, seminars en demonstraties op het gebied van SOLIDWORKS, industriële 3D-printers en high-end simulatie.

De opening van het nieuwe bedrijfspand vindt plaats in een voor Design Solutions toch al feestelijk jaar. Het bedrijf viert namelijk ook zijn 20-jarig bestaan. Onder het motto ‘Wie jarig is trakteert’, geeft de SOLIDWORKS reseller zijn klanten tot en met 30 maart een aantrekkelijke jubileumkorting op SOLIDWORKS. Meer informatie daarover is te vinden op.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.