Bombardier werkt samen met Siemens aan nieuwe mogelijkheden om zijn productontwikkelingsprocessen te optimaliseren

0

Bombardier, ‘s werelds toonaangevende fabrikant van treinen en vliegtuigen, werkt samen met Siemens om het Teamcenter®-portfolio voor product lifecycle management (PLM) verder te verkennen en uit te breiden om zijn engineeringprocessen te optimaliseren voor de ontwikkeling, productie en ondersteuning van zijn producten.

Brigitte Larivière, hoofd Bombardier Information Solutions.

 


“Door Teamcenter te gebruiken om een ??geïntegreerde oplossing op te zetten die zich uitstrekt over technische disciplines en downstream-gebruikers, kan het gebruik van consistente processen worden vergemakkelijkt en kan samenwerking binnen de hele onderneming worden gebruikt. Bombardier kijkt uit naar wat we kunnen bereiken met deze capaciteiten, “zei Brigitte Larivière, hoofd van Waardeketen en Functionele ervaring, Bombardier Information Solutions.
Teamcenter biedt een geïntegreerde enkele bron van informatie en gegevens voor programma’s die zich uitstrekken over mechanische, elektrische, systemen, software en kabelbomen, voor zichtbaarheid en traceerbaarheid in elke fase van het ontwikkelingsproces. Gecombineerd met het gebruik van een digitale tweeling en een wereldwijd gemeenschappelijk proces, kan Teamcenter, eenmaal geïmplementeerd, Bombardier betere kwaliteit van informatie bieden binnen een geïntegreerde uitvoeringsstrategie.

“Implementatie van Teamcenter kan Bombardier meer flexibiliteit bieden in hun productontwikkelingscycli, wat van cruciaal belang is in de competitieve productieomgeving van vandaag,” zegt Bob Jones, executive vice president van Siemens PLM Software.

Bob Jones, executive vice president van Siemens PLM Softwar

 

“Inzicht in de digitale partner in elke fase van de ontwikkelingscyclus zal betere producten informeren en mogelijk maken, en uiteindelijk ten goede komen aan de klanten.”

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.