Altheris BV wordt Althen Sensors & Controls BV

0

Per 1 oktober verandert Altheris BV Sensors & Controls haar naam in Althen Sensors & Controls BV. Een nieuwe naam, maar met dezelfde sensor expertise.

Althen is al meer dan 40 jaar een begrip in de sensor & meettechnologiewereld. Althen GmbH Mess & Sensortechnik is de bekende naam van de zusterfirma van Altheris. Beide bedrijven opereren onder dezelfde Nederlandse holding. Na vele jaren van samenwerking gaan zij per 1 oktober officieel verder onder de gezamenlijke naam Althen Sensors & Controls.

Met haar eigen engineering en productieafdeling in Duitsland is Althen in staat om klant-specifieke sensor oplossingen te ontwikkelen en daarmee een ongekende flexibiliteit te bieden als het gaat om maatwerk. Althen Sensors & Controls heeft naast haar vestiging in Leidschendam, het hoofdkantoor in Duitsland, ook kantoren in Zweden, Frankrijk en Amerika.

De sensoroplossingen van Althen zijn onder te verdelen in drie oplossingsgebieden: OEM sensoren, Test & Measurement sensoren, en sinds enkele jaren ook Industrial IoT sensor oplossingen.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.