Additive Industries’ Shane Collins ontvangt prestigieuze prijs

0

Shane Collins, algemeen directeur van het Noord-Amerikaanse Process & Application Development Center Additive Industries, heeft de prestigieuze ASTM Award of Merit heeft ontvangen. De Raad van Bestuur van ASTM International koos Collins voor de Award of Merit voor zijn bijdrage aan Comité F42 over Additive Manufacturing Technologies. De toekenning van Merit werd in 1949 door de Raad van Bestuur vastgesteld en is de hoogste onderscheiding die de Society aan een individueel lid toekent voor een uitmuntende service en uitstekende deelname aan de activiteiten van de ASTM International commissie.

“Ik voel me vereerd om door de ASTM Board of Directors voor deze prijs te worden geselecteerd en de erkenning te ontvangen voor mijn bijdrage aan commissie F42 en de additive manufacturing-industrie in het algemeen”, aldus Collins. “Sinds het aannemen van de voorzitter van F42.05 Materiaal en Proces in 2011, heeft onze subcommissie meer dan een dozijn normen gepubliceerd met meer op komst. Dit kan alleen mogelijk zijn met de toegewijde inspanningen van het gehele Subcommissie-team waarvoor ik buitengewoon dankbaar ben. Ik wil ook de ASTM-stafleden bedanken voor hun hulp en begeleiding, want we zijn in 2009 geëvolueerd van een nieuwe commissie naar een die nu complexe

Daan A.J. Kersten, CEO van Additive Industries.

ontwikkelingsovereenkomsten bevat met een aantal standaard ontwikkelingsorganisaties, waaronder ISO “, voegde hij eraan toe. Het ontwikkelingsproces van de ASTM-standaarden is gebaseerd op consensus en vereist van deskundigen uit de industrie dat zij hun tijd en energie vrijmaken om kritische industrienormen te schrijven. “Wat veel mensen niet begrijpen, is de financiële bijdrage van de werkgevers van de leden, zoals Additive Industries, voor reiskosten en tijd op vergaderingen, zei Collins. Zonder hun ondersteuning zou een op consensus gebaseerde ontwikkeling van standaarden niet mogelijk zijn “, vervolgde hij. “Additive Industries produceert ‘s werelds eerste speciale apparatuur voor industriële metaaladditieve fabricagesystemen en we erkennen de impactnormen op de handel van onderdelen die additief zijn geproduceerd. We zijn verheugd Shane en zijn standaardisatie-inspanningen met ASTM te ondersteunen die de toekomst van de productie zullen beïnvloeden “, zei Daan A.J. Kersten, CEO van Additive Industries.

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.