Canon demonstreert tijdens Kunststoffen 2017 haar 3D-printpropositie

0

Canon, een marktleider in imaging solutions, demonstreert tijdens Kunststoffen 2017 haar 3D-printpropositie. Op de Canon-stand (stand 193) kunnen bezoekers zien hoe zij 3D-printen strategisch kunnen inzetten voor hun business. Canon toont verschillende voorbeelden van geavanceerde 3D-toepassingen en geeft bezoekers een indruk van haar complete dienstverlening op het gebied van 3D-printen. Kunststoffen 2017 vindt op 27 en 28 september plaats in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.

Kunststoffen 2017 is een vakbeurs voor professionals die alles willen weten over onmisbare kunststofproducten voor toepassingen in de industrie, handel, bouwnijverheid, verpakkingsindustrie en de markt voor consumentenproducten. Op deze vakbeurs zijn tal van bedrijven uit Nederland, België en Duitsland vertegenwoordigd: van designbureaus, productontwikkelaars en grondstofleveranciers tot leveranciers van machines en software.

Canon biedt op maat gesneden 3D-printoplossingen die volledig zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten. Zij beschikt over een breed scala aan producten en software, toonaangevende supportservice en veel expertise op het gebied van 3D-printen. ‘3D-printen speelt een steeds grotere rol in de verschillende stadia van productontwikkeling en wordt steeds vaker ingezet als alternatief voor traditionele productiemethoden. Of het nu gaat om een eerste visuele beoordeling van een concept, het functioneel testen van een ontwerp of het inzetten van 3D-printen bij de productie: 3D-printen biedt talrijke nieuwe ontwerpmogelijkheden waarmee onze klanten veel tijd en kosten kunnen besparen’, vertelt Dennis Lieffering, Customer Marketeer 3D-Printing van Canon Nederland. ‘Canon biedt veel toegevoegde waarde als leverancier van een compleet 3D-ecosysteem. Dit beperkt zich niet alleen tot de levering van apparatuur en onderdelen, maar we bieden ook ondersteuning met advies, technische ondersteuning, trainingen én financiering, zodat onze klanten met het volste vertrouwen de wereld van 3D-printen kunnen betreden.’

 

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.