MAG45 wordt mro-leverancier Becton Dickinson Asia

0

 

Bauke Zeinstra, directeur MAG45

MAG45, leverancier van oplossingen en expertise op het gebied van supply chain management, heeft een overeenkomst gesloten met Becton Dickinson Asia. Met het contract is een jaarlijks bedrag gemoeid van  10 miljoen USD.

Becton Dickinson (BD) wil middels de samenwerking de stap maken naar een professioneel beheerde ‘maintenance, repair en operating’ (MRO) supply chain, om zo de werklast bij de eindgebruikers te verlagen. Op die manier kan het bedrijf zich volledig concentreren op zijn core business. Op dit moment is er geen proactief beheer van de MRO supply chain, logistiek en overige processen bij BD. De eindgebruikers, zoals technici en werkvoorbereiders, spenderen veel tijd aan het zoeken, lopen en wachten als het gaat om het verkrijgen van de juiste onderdelen.
De overeenkomst betreft het leveren van onderdelen voor machineonderhoud voor in totaal vier Aziatische sites van BD; drie in Suzhou en een in Singapore. Om BD in Singapore te kunnen ondersteunen, heeft MAG45 aldaar een hub geopend.

BD is een wereldwijd medisch en biowetenschappelijk bedrijf met zijn hoofdkantoor in de US, wereldwijd 40.000 medewerkers en meer dan 10 miljard USD aan omzet.

Bauke Zeinstra, Managing Director MAG45: ‘Ik ben er heel trots op om samen met Michael Mok, Senior Director Manufacturing Greater Asia bij BD, mijn handtekening onder deze samenwerking te hebben kunnen zetten. Het business development-proces heeft meer dan twee jaar geduurd en werd geleid door de Chinese vestiging van MAG45.’

Share.

Reageer

CAPTCHA Image

Reload Image

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.